Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

ABBA GOLD

Gegevens

Datum:
december 27, 2017
Tijd:
8:00 pm - 11:59 pm
Evenement Categorie:

Locatie

Het Witte Paard
Vissersstraat 53
Blankenberge, 8370 Belgium
Telefoon:
+32 050 41 11 00
Website:
www.witte-paard.be
abba

ABBA GOLD CHRISTMAS SPECIAL

 

Abba had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show, plus twee mooie dames met gouden stemmen!

 

Logisch dat Abba populairder is dan ooit, meer dan dertig jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen!  Niet voor niets dat zoveel muzikanten repertoire van Abba hebben gespeeld.  Het is een masterclass in de popmuziek.

 

Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken.  En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat.  Het was indertijd baanbrekende mzuiek die overigens nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ wordt in hedendaagse popliedjes.

 

Abba Gold is een hommage aan de muziek van Abba in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-rollband die niet te versmaden is!  De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.

 

Voor de CHRISTMAS SPECIAL SHOW zal bij het bekende Abba repertoire diverse bekende kerst-liederen toegevoegd worden zoals MERRY CHRISTMAS en natuurlijk de afsluiter HAPPY NEW YEAR!