Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Fascination 2017

Gegevens

Begin:
juli 14
Einde:
september 4
Evenement Categorie:

Locatie

Het Witte Paard
Vissersstraat 53
Blankenberge, 8370 Belgium
Telefoon:
+32 050 41 11 00
Website:
www.witte-paard.be
Fascination

Na onze 80ste verjaardag verrassen we bij Het Witte Paard opnieuw met een knalaffiche.
Fascination is de 81ste editie van dé zomerrevue. Bovenaan de affiche prijkt de legendarische disco-salsagroep The Gibson Brothers, gekend van de wereldhits Cuba, Que Sera Mi Vida en Non Stop Dance.
In 2011 bliezen ze het dak van Het Witte Paard er al af. Daarnaast is The Barry White Experience, na een meer dan geslaagde doortocht in 2012 tijdens de Soley Soley show, ook van de partij voor Fascination 2017.
Reken maar op vele klassiekers van ‘The Walrus of Love’, met o.a. You’re the first, the last, my everything, Let the music play en Can’t get enough of youDe zomershow is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde en tijdloze muziek, hilarische sketches, sensuele dans, onovertroffen acrobatie en oogverblindende kostuums.
Hij loopt van vrijdag 14 juli tot en met maandag 4 september 2017 in Blankenberge.
De affiche wordt vervolledigd met een internationale verrassingsact en special guest Jan Van Dyke en Franky Boy . Ambiance, humor en glitter en glamour verzekerd!

Nele Goossens (Chris & Co, Dobus, De Vaginamonologen, …) maakt voor de negende maal haar opwachting als gastvrouw in de revueshow. Peter Thyssen (Samson & Gert, Crimiclowns, Zonen van Van As, Bowling Balls, …) zal voor de vijfde maal als medegastheer zijn allround talent etaleren. Ook op onze femme fatale Sandrine, Patrick Onzia (Familie, Studio 100, Echt Antwaarps Teater, …) en Dimitri Verhoeven (’14-’18, Oliver, …) mogen we gelukkig opnieuw rekenen. De fluwelen stem en het komisch talent van Daisy Thys (Thuis, Amika, Droge Voeding Kassa 4, …) kan in Fascination 2017 niet ontbreken. Zij zal voor de achtste keer op rij het spektakel verzorgen.

Voor het tweede jaar op rij tekent Jos Dom (Zone Stad, Spoed, de musical Peter Pan, …) voor de regie. Hij staat gekend om theater met dat tikkeltje meer. Het fantastische live-orkest staat zoals steeds onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Natalie de Bruyn (Kickx N Moves) gaat voor de tweede keer de uitdaging van de choreografie van het showballet aan. Ben Van den Keybus is naar goede gewoonte producent en verantwoordelijk voor het concept.

arrangementen_zomershow

Contacteer  het Witte Paard op 050/41 11 00 of op info@witte-paard.be voor alle informatie omtrent Arrangementen of VIP Formules