Laden Evenementen

La Merveilleuse Revue Goldfinger

Gegevens

Begin:
november 10
Einde:
juni 23, 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
http://www.witte-paard.be

Locatie

Het Witte Paard
Vissersstraat 53
Blankenberge, 8370 Belgium
+ Google Maps
Telefoon:
+32 050 41 11 00
Website:
www.witte-paard.be
goldfinger

INTERNATIONALE ACTS

TOPLESS BALLET & LIVE ORKEST

Met o.a. Patrick Onzia – Daisy Thys,  Dimitri Verhoeven en Nanda Van de Vorle

La Merveilleuse Revue: Goldfinger

Op 10 november ging onze gloednieuwe productie in première: Goldfinger. We creëren een sfeer als in ‘Le Plus Grand Cabaret du Monde’; sfeervol aangeklede ronde tafels met ruime comfortabele zitplaatsen!

De show zelf wordt gebracht door mensen van bij ons: theater- en zangtalent van de bovenste plank. Denk maar aan Dimitri Verhoeven, Daisy Thys en Patrick Onzia. Voor de gelegenheid komt Elvis imitator Steve Ryckier de gelederen versterken, want ook Elvis behoort – op het muzikale vlak – tot die categorie supermensen waar we het zo graag over willen hebben.

Twee internationale acts nemen u mee naar ongekende hoogtes die monden doen openvallen en werkelijk iedereen met verstomming slaan.

Zangmomenten worden opgefleurd met een team van beeldschone danseressen in steeds weer verbluffende outfits die speciaal voor deze gelegenheid zijn ontworpen. Danseressen die de sterren van de hemel dansen en heus wel meer dan alleen maar pluimenparades beheersen.

Het geheel wordt live begeleid door zes muzikanten die de zaal in lichterlaaie zetten met hun uiterst geïnspireerde uitvoeringen van bekende en soms ook minder bekende, maar steeds hartverwarmende melodieën.

Boek vandaag nog ons VIP arrangement (diner + show) en beleef de show vanop de eerste rij. Vóór de show geniet u van een diner om daarna aan diezelfde tafel te genieten van het spektakel.  Vanaf 8 personen reserveren we zelfs uw persoonlijke tafel.

Vanzelfsprekend kan u ook individuele tickets aanschaffen. Deze plaatsen worden bijzonder aangekleed waardoor er een heel bijzondere sfeer in de zaal komt.  Een fijne selectie dranken vervolledigen desgewenst uw totaalbeleving van deze avond.

Een uniek concept in België, uiterst stijlvol en in een verbluffend kader.

‘GOLDFINGER’ wordt een heerlijke avond, waar het zalig vertoeven is tussen droom en daad, tussen fantasie en werkelijkheid en waar het vooral genieten wordt van zoveel ‘lekkers’, zowel letterlijk als figuurlijk.

Shaken, not stirred… jawel.

Praktisch:

  • VIP diner + show: 19.00u: € 59 p.p. (excl. dranken)
  • Enkel show: 21.00u: € 39 p.p. (excl. dranken)
  • Inkom Diner & Show via Hotel Pantheon Palace, Langestraat 36, 8370 Blankenberge

affiche_finaal_800

SHOWMENU KERST & NIEUWJAAR

menu-kerst-oudejaar

Contacteer  het Witte Paard op 050/41 11 00 of op info@witte-paard.be voor tickets en
alle informatie omtrent Arrangementen of VIP Formules.