Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Michael Jackson Legacy

Gegevens

Datum:
augustus 16
Tijd:
8:00 pm - 11:00 pm
Evenement Categorie:

Locatie

Het Witte Paard
Vissersstraat 53
Blankenberge, 8370 Belgium
Telefoon:
+32 050 41 11 00
Website:
www.witte-paard.be
screen-shot-2017-04-25-at-11-43-58

Woensdag 16 augustus komt de bekende Michael Jackson-imitator Christ’OF naar Het Witte Paard in Blankenberge. Bestel nu je tickets en herbeleef tijdens een spectaculaire show de onvergetelijke dance moves van de King of Pop.Verwacht je aan een best-of waarin alle Jackson-klassiekers zoals ‘Thriller’, ‘Bad’, ‘Beat It’ en vele andere hits de revue zullen passeren!

Jackson-imitator Christ’OF bewees zijn danstalenten eerder al in tal van televisieshows in binnen- en buitenland en kreeg in 2002 zelfs complimenten van Michael zelve toen hij tijdens een exclusieve show voor de King of Pop mocht optreden.

In 2010 werd Christ’OF de terechte winnaar van de talentenjacht “My Name Is Michael”, een programma van VTM en RTL4 dat in België & Nederland op zoek ging naar de beste Michael Jackson imitator. Na deze overwinning ging Christ’OF op tournee. Het resultaat : 17 uitverkochte shows en meer dan 49.000 fans die genoten van een wervelend spektakel.In Blankenberge zal Christ’OF niet alleen op het podium staan. Met live vocals, een live band, dansers en spectaculaire stunts belooft dit een avond te worden die je niet mag missen.

BEKIJK PROMOVIDEO