Seminaries en Evenementen

Het Witte Paard is een uitstekende en aangename locatie voor een succesvolle organisatie van uw seminarie. Zowel voor een vergadering, trainingssessie of presentatie, een productvoorstelling of kick-off meeting biedt het Witte Paard Hotels & Events een aangenaam kader met aangepaste infrastructuur.

U kan kiezen uit drie zalen van diverse afmetingen voor kleine en grote gezelschappen. We beschikken over audiovisueel en ander materiaal alsook draadloos internet toegang. Onze “All In meeting formules” maken het makkelijk om uw seminarie volledig naar wens te organiseren. Uiteraard zijn ook aangepaste formules mogelijk. Tenslotte kan u uw evenement combineren met een overnachting in 4-sterrenhotels Aazaert , Pantheon Palace of Saint Sauveur.

Witte-Paard Hotels en Events Promo Film

Om het nuttige aan het aangename te koppelen kan er aansluitend aan uw seminarie ook voor meer actieve teambuilding programma’s gekozen worden. Onze samenwerking met ervaren evenementpartners staat garant voor een onberispelijke organisatie van uw “meetcentive”.

Bekijk hier ons boekje over Het Witte Paard Hotels & Events.

Contacteer ons voor uw offerte !